Vantaan Kokoomus

Seppinen Antti

Antti Seppinen

Hankekehitysjohtaja

antti.seppinen@gmail.com

Viertola, Tikkurila

0504222552

Olen Antti Seppinen, kuntavaaliehdokas ja 38-vuotias Vantaan Viertolassa asuva perheenisä. Minulla on monipuolinen kokemus liike-elämästä ja eri luottamustehtävistä. Toimin tällä hetkellä Puukoti Groupin kaupallisena johtajana ja vastuullani on rakennusliikkeen hankekehitys ja myynti. Lisäksi olen Suomen liikemiesyhdistyksen puheenjohtaja ja SLK säätiön hallituksen jäsen. Olen toiminut hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä useissa eri taloyhtiöissä ja edelleen olen yhden asunto-osakeyhtiön hallituksessa. Opiskeluaikoina olen ollut aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa ja opiskelujen jälkeen olin mukana käynnistämässä Laurean Alumnit ry:n toimintaa hallituksen puheenjohtajana.

Työtaustani on ollut finanssi- ja kiinteistöalalla, joissa olen toiminut eri asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Uskon, että mm. kaavoitusasioissa ja kaupungin taloudenpidon osaamisessa työkokemuksestani on merkittävää hyötyä, koska ymmärrän hyvin kaavoituksen ja taloudenpidon merkityksen.

Minulla on kaksi lasta ja lisäksi perheeseen kuuluu myös yksi sijoituslapsi. Vapaa-ajalla harrastan tennistä ja lenkkeilyä.

Miksi haluan aktiivisesti politiikkaan ja kunnanvaltuustoon? Uskon, että olen oikea ihminen kehittämään Vantaata Suomen halutuimmaksi kaupungiksi asukkaiden ja elinkeinoelämän näkökulmasta.

Ensimmäinen vaaliteemani on, että verotusta ei saa Vantaalla kiristää. Verotuksen täytyy olla kilpailukykyistä suhteessa muihin kaupunkeihin ja työnteon kannusteita ei saa enää heikentää.

Toinen tärkeä tavoite on, että lisää matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia tarvitaan Vantaalle. Hyvänä osoituksena ovat Möskärin portaat ja siellä olevat ulkoilukuntoilulaitteet. Tämä on järkevää verorahojen käyttöä ja lisää varmasti kaikkien liikuntamahdollisuuksia elämäntilanteesta ja tulotasosta riippumatta.

Kolmas tärkeä teema itselleni on asuminen. Vantaa tarvitsee lisää monipuolista vapaarahoitteista asumista. Näin saadaan Vantaa vielä houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi ja kaupungin kasvu turvattua. Vantaa on suunnittelemassa Vantaan ratikan myötä kallista investointia. Mikäli nyt ei ole valmiutta rakentaa lisää asuntoja, ei investointi ole kannattava. Vantaa tarvitsee sekä isompia rakennusliikkeille tulevia hankkeita että myös pientalorakentajia. Tätä pitää tehdä kaavoituksen ja aktiivisen täydennysrakentamisen kautta. Näin turvataan Vantaan kilpailukyky myös tulevaisuudessa ja päästään Kokoomuksen tavoittelemalle hyvän kehän tielle. Lisäasukkaiden kautta turvataan myös palveluiden kehittyminen.

 

Kuntavaaliehdokas Antti Seppinen

Kuntavaalit 2021 - Muut ehdokkaat

    Suodata suuralueen mukaan
  • Kaikki
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Hakunila
  • Kivistö
  • Koivukylä
  • Korso
  • Myyrmäki