Vantaan Kokoomus

Koskinen Janne

Janne Koskinen

Varainhoitaja, KTM

Nikinmäki, Korso

Moi olen Janne Koskinen, kuntavaaliehdokas. Kokoomuslainen ollut koko pikku ikäni, nyt 49v. Päätin lähteä ehdolle, on sen aika. Maailma on sekaisin ja järkityyppejä tarvitaan laittamaan asiat jiiriin. Uskon Kokoomuslaisiin arvoihin. Koulutukselta olen kauppatieteiden maisteri. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi hiljattain aikuistunutta poikaa. Asumme Nikinmäessä. Päivätyöni on pitkään ollut rahoitusalalla.

Päätökset pitää politiikassa tehdä oikeaan tutkittuun tietoon pohjautuen. Julkisen talouden alijäämä tulee saada hallintaan ihmisistä huolta pitäen.

Jannen teesejä:
– Verot Alas – Tuotanto Ylös.
– Suomi nousee Työtä tekemällä.
– Kokonaisveroaste tarkasteluun, joku Tolkku pitää olla!

Terveydenhuollon laadun nosto järkevöittämällä palvelujen tuotantoa. Paremmalla organisoinnilla mahdollista nostaa asiakaskokemusta sekä hoitotuloksia. Samalla työntekijäkokemus nousee kun työskentelyolosuhteet nykyistä paremmat. Työvoiman vaihtuvuus vähenee samalla kun työtyytyväisyys kasvaa. Palkkakulut laskevat kun mm. jatkuva uusien työntekijöiden perehdystystarve pienenee.

Yksityinen palvelutuotanto on tärkeää ja täydentää merkittävästi julkista palvelutuotantoa.

Kaupungin tonttivarannon tehokas hyödyntäminen. Monimuotoisella kaavoituksella riittävä asukaspohja palvelutuotantoa varten uusille kaavoitettaville alueille, kuitenkin niin että vältetään slummiutuminen ja liian tiivis asuinrakentaminen.

Julkiset liikenneyhteydet kuntoon -Tunnin bussi Helsinkiin (Helsingistä Vantaalle). Esimerkiksi Etelä-Nikinmäestä haastavaa päästä tunnissa Helsinkiin tai Helsingistä takaisin päiväsaikaan.

Yksityisautoilun rajoitukset pois ja kaavoihin riittävästi parkkipaikkoja. Liityntäpysäköintiin tulisi panostaa erityisesti alueilla joissa linjaverkosto palvelee huonosti.

 

Kuntavaaliehdokas Janne Koskinen

Kuntavaalit 2021 - Muut ehdokkaat

    Suodata suuralueen mukaan
  • Kaikki
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Hakunila
  • Kivistö
  • Koivukylä
  • Korso
  • Myyrmäki