Vantaan Kokoomus

Ellonen Antti

Antti Ellonen

Senior Consultant, restonomi

Tammisto, Aviapolis

Hei,

Olen 37-vuotias yksinhuoltajaisä Vantaan Tammistosta. Ammatiltani Vanhempi konsultti, jota kiehtoo myös vapaa-ajalla data- ja markkinointiteknologiat.
Nyt toista kertaa ehdolla Vantaalla, mutta jo nuoresta ollut aktiivisesti mukana kunnallispolitiikassa nuorisovaltuustosta lähtien.

Alkujaan olen suurtalouskokki, mutta myöhemmin omien kiinnostusten kautta päätynyt asiantuntijatehtäviin. Jokaisella on oltava mahdollisuus kouluttautua oman tilanteen mukaan, unohtamatta urahaaveita tai -tavoitteita. Uskon, että mitään ei saa ilmaiseksi, vaan töitä joutuu ja pitää tehdä oman onnensa eteen kotona, töissä, että myös vapaalla.

Lapsiperheiden, etenkin yksinhuoltajien tasa-arvoinen arki, että sen sujuvoittaminen Vantaalla ovat tärkeimpiä teemoja osalta näissä vaaleissa, mutta myös vaalien jälkeen. En vain lupaa, vaan olen oikeasti läsnä. Ne ketkä minut tuntevat henkilökohtaisesti, niin tietätävät minuun voivan luottaa kuin peruskallioon.

Lisäksi istun tällä hetkellä Pienperheyhdistyksen hallituksessa, missä edistämme erilaisten pienperheiden asioita pääkaupunkiseudulla. Lisäksi istun Tikkurilan Seurakunnassa eri luottamustehtävissä.

Vantaalla pitäisi pystyä julkisilla kulkemaan vaivatta, ja esteettä kaupungin sisällä ilman, että on tarvetta ostaa A-vyöhykkeen lippua.

Terveydenhuoltoon tulee päästä kohtuullisessa ajassa; kenenkään etu ei ole seisottaa ihmisiä jonossa, kasvattamassa hoitotaakkaa.

Koulutukseen tulee panostaa jo esikoulusta alkaen, että myös tarjota opettajille eri kouluasteilla kilpailukykyinen palkka ja edut kannustaakseen heitä hakeutumaan Vantaalle töihin. Sama koskee myös opetustiloja ja ryhmäkokoja; lapsille ja aikuisille on tarjottavat laadukkaat, oikeanmukaiset työtilat laadukkaan opettamisen tueksi.

Vapaalla nautin liikunnasta, lukemisesta, purjehtimisesta, golfaamisesta. Tosin useimmiten löydän itseni leikkipuistosta tai HopLopista tyttöni kanssa.

Kuntavaalit 2021 - Muut ehdokkaat

    Suodata suuralueen mukaan
  • Kaikki
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Hakunila
  • Kivistö
  • Koivukylä
  • Korso
  • Myyrmäki