Vantaan Kokoomus

Ek Satu

Satu Ek

mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelupäällikkö, sairaanhoitaja (YAMK)

Simonkylä, Tikkurila

Olen äiti ja kokenut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen Simonkylästä. Perheeseeni kuuluvat avomies ja kaksi tavoitteellisesti joukkueurheilua harrastavaa teiniä. Toimin huoltajana molempien joukkueissa.

Olen ehdolla aluevaaleissa, koska sujuvien, laadukkaiden ja kustannustehokkaiden hoito- ja palveluketjujen rakentamiseen tarvitaan käytännön työn tuntemusta, kykyä eettisesti ja taloudellisesti kestävään päätöksentekoon sekä tahtoa aitoon yhteistyöhön. Toimivan hyvinvointialueen perusta on ammattitaitoinen, kehittämismyönteinen ja sitoutunut henkilökunta. He ansaitsevat parempaa johtamista, riittävät resurssit, osaamiseen ja työnvaativuuteen perustuvan palkkauksen sekä asialliset työolot.

Minulla on työkokemusta sairaanhoitajan työtehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla lähes 20 vuoden ajalta. Viimeisin työsuhteeni sairaanhoitajana oli Keravan terveyskeskuksessa, jossa potilastyön ohella vastasin mielenterveys- ja päihdetiimin päivittäistyön koordinoinnista ja yhteistyöhankkeesta erikoissairaanhoidon kanssa. Osaamistani olen lisännyt mm. YAMK-opinnoin ja Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla.

Nykyinen virkani Lohjan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelupäällikkönä sijoittuu sosiaali- ja terveyspalveluiden yhdyspinnalle. Palveluyksikön lähiesihenkilötyön lisäksi osallistun substanssiosaajana mm. yksityisten sosiaalihuollon palveluntuottajien valvonta- ja ohjaustyöhön, kilpailutusten ja hankintapäätösten valmisteluun sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämisen hanketyöhön. Työssäni onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, valmiuksia verkostoyhteistyöhön, kykyä ennakoida muutoksia ja sietää keskeneräisyyttä sekä ymmärrystä julkisen vallan mukanaan tuomasta vastuusta.

Haen ensikertaa luottamustehtävään. Haen mahdollisuutta vaikuttaa asioihin, joista minulla on ymmärrystä, osaamista ja kokemusta. Äänestämällä sinäkin voit vaikuttaa.

Aluevaalit22 - Muut ehdokkaat

    Suodata suuralueen mukaan
  • Kaikki
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Hakunila
  • Kivistö
  • Koivukylä
  • Korso
  • Myyrmäki