Vantaan Kokoomus

Aura Anssi 49

Anssi Aura

Yrittäjä, kaupunginvaltuutettu

Vantaa

044 999 8888

Olen 39-vuotias vantaalainen kahden lapsen isä, yrittäjä, alue- sekä kaupunginvaltuutettu. Olen myös Uudenmaan liiton hallituksen jäsen ja kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtaja.

Yli kaksikymmentä vuotta kuntapolitiikkaa, joista viimeiset kymmenen vuotta kaupunginvaltuutettuna, on opettanut ymmärtämään, että politiikassa onnistumiseen tarvitaan kärsivällisyyttä, yhteistyökykyä yli
puoluerajojen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Minulle politiikka on intohimo ja yhdessä tekeminen on sen suola.

Talous on saatava oikealle raiteelle – Suomi tarvitsee nyt vahvaa ja määrätietoista tekemistä. Olen valmis laittamaan kaiken osaamiseni ja intohimoni peliin, ja varmistamaan, että suunta muuttuu. Haluan olla omalta
osaltani varmistamassa, että myös tuleville sukupolville turvataan taloudellisesti terve tulevaisuus. Haluan mahdollistaa jokaiselle elinympäristön, joka kannustaa ja antaa mahdollisuuden onnistumiseen.

Turvallisuus on perusedellytys hyvälle elämälle. Ilman turvallisuutta ei meillä ole hyvää yhteiskuntaa, palveluja ja hyvinvointia. Minulle on arvovalinta kehittää Suomea yhtenä maailman turvallisimmista maista.

Minun Suomeni on sellainen, joka pitää huolta sukupolvista, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Yrittäjyyttä ja työpaikkoja. Innovaatioita ja kehitystä. Puhdas ympäristö. Laadukkaat kasvatus- ja koulutuspalvelut. Siinä on tulevaisuuden rakennusaineet.

Toivottavasti voin olla sinun edustajasi ja ajaa myös sinulle tärkeitä asioita eteenpäin eduskunnassa, siksi pyydän tukeasi.