Vantaan Kokoomus

Ahokas Siri

Siri Ahokas

luokanopettaja, kaupunginvaltuutettu

Myyrmäki

Olen 47 -vuotias kahden lapsen ja nelilapsisen perheen äiti. Asun mieheni ja lasteni kanssa Myyrmäessä. Olen syntynyt ja kasvanut täällä ja siksi kaupunki on minulle erityisen rakas. Perheelleni sujuva arki työnteon, koulunkäynnin ja opiskelun keskellä on tärkeää. Mahdollisuudet liikuntaan ja urheiluun lähellä kotia ovat meille aivan ehdottomia, samoin sujuva pääsy luonnon keskelle. Olen itse innokas retkeilijä ja ulkoilmaelämästä onkin tullut minulle elämäntapa.

Koulutukseltani olen Kasvatustieteen maisteri. Olen työskennellyt kaksikymmentä vuotta liikuntaa opettavana luokanopettajana alakoulussa Helsingissä. Olen erikoistunut liikunnan opetukseen sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen. Rakastan suomen kieltä. Olen koulutukseltani myös varhaiskasvatuksen opettaja (KK). Minulla on asiantuntemusta erityisesti esi- ja alkuopetuksen (1.-2. -luokat) pedagogiikasta.

Tällä hetkellä toimin resurssiopettajana alakoulussa. Olen jo kolmatta vuotta ulko-opettaja ja opetukseni painottuu toiminnallisen, laaja-alaisen ja oppiainerajoja ylittävän opetuksen kehittämiseen. Kuluneen kouluvuoden olen opiskellut työn ohessa ympäristökasvattajan erikoisammattitutkintoa ja valmistuin juuri ympäristökasvattajaksi ulko-opetuksen painotuksella.

Olen Vantaan kaupunginvaltuutettu ja nyt ehdolla toiselle kaudelle. Minulla on ollut kunnia saada myös muita luottamustehtäviä kauden aikana. Minulla on ilo toimia Kokoomuksen valtuustoryhmän lasten ja nuorten valtuutettuna. Olen opetuslautakunnan jäsen. 2021 keväästä alkaen olen mukana Vantaan lapsiystävällinen kunta (LYK) -hankkeen koordinaatioryhmässä.

Paikallisyhdistyksessäni Etelä-Vantaan Kokoomuksessa toimin hallituksessa. Olen varajäsenenä tarkastuslautakunnassa, HUS-valtuustossa ja Hyks sairaanhoitoalueen lautakunnassa.

Pääset tutustumaan minulle tärkeisiin asioihin ja kuntavaaliteemoihini kotisivuiltani siriahokas.fi

Kuntavaalit 2021 - Muut ehdokkaat

    Suodata suuralueen mukaan
  • Kaikki
  • Aviapolis
  • Tikkurila
  • Hakunila
  • Kivistö
  • Koivukylä
  • Korso
  • Myyrmäki