Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Liike Nytin puoluehallituksen jäsen siirtyy kokoomukseen

Liike Nytin puoluehallituksen jäsen siirtyy kokoomukseen

Vammaisurheilija, Liike Nytin puoluehallituksen jäsen Inka Kolhinoja on päättänyt siirtyä kokoomukseen. Kolhinoja oli keväällä myös Liike Nytin eurovaaliehdokkaana, ja voitti viime vuonna Berliinin Special Olympics -kilpailuissa uinnissa hopeaa ja pronssia.

– On hienoa päästä jatkamaan erityisryhmien asian edistämistä kokoomuksen riveissä. Kävimme pitkät keskustelut ja uskon että voin tuoda osaamistani eritysryhmien asioissa paikallispolitiikkaan sekä edistää ajatuksiani paremmin vammaisurheilun ja erityisryhmien järjestömaailmassa kokoomuksen kautta.

– Tämä siirto tuntui hyvin luontevalta, vaikka se saattoi olla monelle yllätys. Sydän on edelleen oikealla.

Kolhinoja on ilmoittanut tänään Liike Nytille eroavansa puolueesta ja kaikista luottamistehtävistään. Vaihdokseen ei liity hänen mukaansa mitään suurempaa draamaa, vaan se on tuntunut yhä paremmalta vaihtoehdolta monestakin syystä.

– Suurempi yhteisö tarjoaa myös laajemman poliittisen keskustelun sekä mahdollisuuden olla asioista rakentavasti montaa mieltä. Uskon myös erityisryhmien asioiden edistäminen olevan helpompaa, huomioiden sen palautteen mitä vuosien aikana olen erityisryhmien piiristä saanut.

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja Heli Hakala toivottaa Inka Kolhinojan tervetulleeksi mukaan kokoomuksen joukkueeseen.

– Inka tuo varmasti osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan erinomaisen lisän yhteisen hyvän rakentamiseen.