Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Heli Hakalasta Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja

Heli Hakalasta Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja

Kaupunginvaltuutettu, erityisopettaja Heli Hakala valittiin Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi vuodelle 2024 yhdistyksen keskiviikkoiltana pidetyssä syyskokouksessa. Hakala voitti äänestyksessä kaupunginvaltuutettu, opettaja Susanna Kaijun selvin lukemin.

– Kiitän luottamuksesta. Tästä on hyvä jatkaa sitä aktiivista työtä, jota me Vantaan Kokoomuksessa teemme vantaalaisten hyväksi, Hakala sanoo.

Heli Hakala on teologian maisteri, kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu. Hän työskentelee Vantaan kaupungilla erityisopettajana. Hän on toiminut myös Itä-Vantaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana.

Hakalan mukaan huomio on nyt käännettävä kohti kunta- ja aluevaaleja.

– Vantaan Kokoomuksen tavoitteena on voitto vuoden 2025 kunta- ja aluevaaleissa. Ajat ovat haasteelliset ja nyt tarvitaan entistä tarkempaa taloudenhoitoa, jotta esimerkiksi lasten ja nuorten eteen tehtävää työtä voidaan tehdä jatkossakin.

– Edessä ovat toki vielä tätä ennen presidentinvaalit ja europarlamenttivaalit, joissa tavoitellaan myös hyvää vaalimenestystä. Näiden eteen tulemme tekemään kovasti töitä hyvässä yhteishengessä.

Vuodenvaihteessa puheenjohtajan tehtävästä luopuva Mika Kasonen lupaa Hakalalle täyden tukensa.

– Vantaan Kokoomus tulee saamaan hyvän puheenjohtajan. Tehtävä on kuntapolitiikassa merkittävä ja merkitys tulee kunta- ja aluevaalien lähestyessä korostumaan entisestään.

 

Lisätietoja:

Mika Kasonen
mika.kasonen@vantaa.fi

Heli Hakala
heli.hakala@vantaa.fi