Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajuudesta tulossa kisa

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajuudesta tulossa kisa

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajuudesta on muodostumassa kahden ehdokkaan kisa. Ehdolle ovat nyt asettautuneet valtuutetut Heli Hakala ja Susanna Kaiju. Valinta tehdään marraskuun 22. päivä pidettävässä syyskokouksessa.

Istuva puheenjohtaja Mika Kasonen ei ole hakemassa jatkokautta, sillä hänet valittiin elokuussa kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Hän kertoo olevansa luottavaisin mielin.

–  Meillä on kaksi loistavaa ehdokasta ja Vantaan Kokoomus tulee saamaan hyvän puheenjohtajan. Uusi puheenjohtaja tulee saamaan täyden tukeni.

– Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajan tehtävä on kuntapolitiikassa merkittävä ja merkitys tulee kunta- ja aluevaalien lähestyessä korostumaan entisestään.

Heli Hakala on erityisopettaja, TM ja alue- ja kaupunginvaltuutettu. Hän saavutti kevään eduskuntavaaleissa 2119 ääntä ja toimii myös tällä hetkellä muun muassa Itä-Vantaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana, kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä konsernijaostossa.

Susanna Kaiju on opettaja, FM ja alue- ja kaupunginvaltuutettu. Hän toimii myös muun muassa Vantaankosken Kokoomuksen hallituksen jäsenenä, kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä kasvatuksen ja oppimisen lautakunnassa.

 

Lisätietoja:

Mika Kasonen, puheenjohtaja
mika.kasonen@vantaa.fi
050 511 4498