Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Mika Kasonen ei hae jatkokautta puheenjohtajana

Mika Kasonen ei hae jatkokautta puheenjohtajana

Vuodesta 2022 Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajana toiminut Mika Kasonen ei aio hakea jatkokautta yhdistyksen puheenjohtajana. Kasonen valittiin elokuussa Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi.

– Kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävät työllistävät siinä määrin, että on viisasta jättää myös aikaa vaativa ja vastuullinen kunnallisjärjestön puheenjohtajan tehtävä henkilölle, joka siihen pystyy keskittymään sen vaatimalla tavalla, hän perustelee.

– On myös hyvä saada Vantaan Kokoomuksen vastuullisia tehtäviä laajennettua laajemmalle rintamalle, niin ettei valta keskity muutamille henkilöille.

Hän on jo aiemmin luopunut kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtajan sekä HUS- kuntayhtymän hallituksen paikoista kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden ajaksi. Tuleva uusi puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa ja hän aloittaa tehtävässä vuodenvaihteessa.

Kasonen kertoo olevansa puheenjohtaja-aikaansa erittäin tyytyväinen. Kokoomus voitti Vantaalla 2022 aluevaalit ja 2023 eduskuntavaalit selvästi.

– Jotain olemme osanneet tehdä oikein, kun Vantaan Kokoomus on menestynyt useissa vaaleissa peräkkäin.

 

Lisätietoja:

 

Mika Kasonen
mika.kasonen@gmail.com
puh. 050 511 4498