Vantaan Kokoomus

Uutiset

Anssi Aura ja Heli Hakala valtuustoryhmän puheenjohtajistoon

Anssi Aura ja Heli Hakala valtuustoryhmän puheenjohtajistoon

Vantaan Kokoomuksen kaupunginvaltuustoryhmä järjestäytyi ryhmäkokouksessaan 21.8.2023. Ryhmän puheenjohtajana jatkaa kaupunginvaltuutettu Sakari Rokkanen.

Ryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin kaupunginvaltuutettu Anssi Aura ja toiseksi varapuheenjohtajaksi kaupunginvaltuutettu Heli Hakala. Kolmantena varapuheenjohtajana jatkaa kaupunginvaltuutettu Lauri Kaira.

Kaupunginvaltuusto päätti maanantaisessa kokouksessaan myös luottamustehtävien täydentämisestä. Kokoomuksen esityksen mukaisesti kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mika Kasonen, kaupunginhallituksen jäseneksi Maarit Raja-Aho ja tarkastuslautakunnan jäseneksi Paula Lehmuskallio.

Onnea kaikille valituille!