Vantaan Kokoomus

Uutiset

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi esitetään Mika Kasosta ja Sakari Rokkasta

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi esitetään Mika Kasosta ja Sakari Rokkasta

Vantaan Kokoomuksen kunnallisjärjestön hallitus ja valtuustoryhmä esittävät Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävään tulevaksi vuodeksi Mika Kasosta. Vuoden päästä kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi nousee isyysvapaan jälkeen Sakari Rokkanen. Kaupunginhallituksen entinen puheenjohtaja Sari Multala luopui tehtävästä kesäkuussa tultuaan valituksi tiede- ja kulttuuriministeriksi.

Mika Kasonen on ylikonstaapeli, Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja ja toisen kauden kaupunginvaltuutettu Itä-Hakkilasta. Sakari Rokkanen on ekonomisti, kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu Tikkurilasta sekä valtuustoryhmän puheenjohtaja. Sekä Kasonen että Rokkanen ovat tällä hetkellä kaupunginhallituksen jäseniä.

Vantaan Kokoomuksen kunnallisjärjestön hallitus ja valtuustoryhmä tekivät myös muita päätöksiä luottamushenkilöpaikoista. Multalan tilalle kaupunginhallituksen jäseneksi nousee kaupunginvaltuutettu Maarit Raja-aho. Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenen tehtävään valittiin kaupunginvaltuutettu Heli Hakala. Vantaan Kokoomus esittää lisäksi piirihallitukselle, että HSL:n hallitukseen nimettäisiin myöhemmin Sakari Rokkasen tilalle Anssi Aura.

 

Lisätietoja:

Mika Kasonen
puh. 050 5114498

Sakari Rokkanen
puh. 040 7625340