Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Kokoomusyhdistykset vastaavat Miljoona roskapussia -haasteeseen

Kokoomusyhdistykset vastaavat Miljoona roskapussia -haasteeseen

Länsi-Vantaan kokoomus ja Vantaan kokoomusnaiset ovat haastaneet Länsi-Vantaan poliittiset järjestöt sekä poliittiset Uudenmaan naisjärjestöt Ylen Miljoona roskapussia kampanjaan. Järjestöt kokoontuvat Myyrmäessä Punamultatorilla sunnuntaina 28.05.2023 klo 13-15. Tempauksen tavoitteena on yli puoluerajojen nostaa esiin puhtaan ympäristön ja yhdessä tekemisen merkitystä ihmisten hyvinvoinnille ja omalla asuinalueella viihtymiselle.

  • Yhdessä tekeminen tuottaa tuottaa iloa ja hyvää mieltä. Lisäksi se muistuttaa siitä, että yhteistyöllä saamme enemmän aikaiseksi” sanoo Länsi-Vantaan kokoomuksen puheenjohtaja Sari Paukku-Sani.

Tapahtuman tavoitteena on jatkaa positiivista Vantaa kuvaa Käärijän vanavedessä tässä asiassa. Tällä hetkellä Vantaa on roskapussitalkoissa naapurikuntia jäljessä. Tarkoituksena on tehdä yhteistä hyvää kaikki puolueet mukaan kutsuttuina.

  • On tärkeää, että ympäristöarvoja pidetään jatkuvasti esillä. Tarvitsemme toimia, joiden avulla roskaamista voidaan kitkeä. Siitä tempaus on hyvä esimerkki. Roskien keräyshaasteella voidaankin oivallisesti lisätä ihmisten tietoisuutta aiheesta. Toivomme mukaan kaikkia yhteiseen ajanviettoon ympäristötietoisuuden lisäämiseksi” Vantaan kokoomusnaisten puheenjohtaja Sina Nordman lisää.

 

Lisätiedot:

Sari Paukku-Sani (p. 050 309 2322, saripaukkusani@gmail.com)
Sina Nordman (044 302 1085, sina.nordman@hotmail.com).