Vantaan Kokoomus

Tiedotteet

Kokoomukselle ennätyksellinen voitto Vantaalla

Kokoomukselle ennätyksellinen voitto Vantaalla

Vantaan Kokoomus saavutti kevään 2023 eduskuntavaaleissa ennätyksellisen tuloksen. Kokoomus oli Vantaalla suurin puolue, ja sen saavuttama äänimäärä 28332 oli sen kaikkien aikojen paras tulos kaikissa käydyissä vaaleissa.

Kokoomuksen vantaalaisista ehdokkaista valituksi tuli KTM, kansanedustaja Sari Multala. Myös muut ehdokkaat saivat hyviä äänimääriä.

– Vantaan Kokoomuksen puheenjohtajana olen erittäin tyytyväinen, että saimme Vantaalla historian parhaan äänimäärän. Myös kokoomuksen kaikkien aikojen paras äänimäärä Uudellamaalla lämmittää mieltä, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Mika Kasonen.

– Tämä oli pitkäjänteisen työn tulos, kokoomus on voittanut Vantaalla nyt nousujohteisesti neljät vaalit peräkkäin neljän vuoden aikana.

Hänen mukaansa kokoomuksella olisi tuloksen valossa ollut Vantaalla mahdollisuus useampaankin paikkaan. Äänimäärä antaa Kasosen mukaan kuitenkin joka tapauksessa hyviä eväitä tuleviakin vaaleja ajatellen.

– Kiitän kaikkia äänestäjiä tuesta ja luottamuksesta. Teimme upean tuloksen ja työ vantaalaisten hyväksi jatkuu. Nyt on vastuullisen politiikan aika.

 

Lisätietoja:

Mika Kasonen, puheenjohtaja

puh. 050-5114498