Vantaan Kokoomus

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!
Mika Kasonen

Meillä Vantaan Kokoomuksessa on ollut menestyksellinen vuosi takana. Saimme selkeän voiton aluevaaleissa, jonka johdosta kokoomukselle tuli useita merkityksellisiä luottamustoimipaikkoja ja piikkipaikka alueen hyvinvointi- ja pelastuspalveluiden hoitamiseksi.

Uudenmaan Kokoomus valitsi Vantaan Kokoomuksen vuoden paikallisyhdistykseksi. Saimme tunnustuksen, josta voimme olla aidosti ja ansaitusti ylpeitä. Uudenmaan Kokoomuksen perusteina valinnalle oli muun muassa, että Vantaalla on Uudenmaan piiristä eniten tapahtumia ja tapahtumat ovat hyvin järjestettyjä sekä laadukkaita. Lisäksi perusteluissa todetaan, että Kokoomus voidaan laskea Vantaalla selkeästi ykköspuolueeksi.

Nautitaan ja levätään joulunpyhät ja vuodenvaihteen jälkeen otetaan katse kevään eduskuntavaaleihin. Nyt on loistava mahdollisuus saada Vantaalta kaksi tai jopa kolme kokoomuslaista kansanedustajaa. Tilanne on poikkeuksellinen. Uudellamaalla kokoomuslaisten kansanedustajien paikkamäärä voi kasvaa jopa kahteentoista, samalla kun istuvista edustajista kuusi on hakemassa jatkokautta. Tavoiteltavissa on kuusi ”vapaata” kansanedustajan paikkaa, joka taitaa olla aivan historiallinen tilanne.

Yhtään ääntä ei kuitenkaan ole vielä annettu. Toivon, että me vantaalaiset puhallamme yhteen hiileen ja tuemme vantaalaisia ehdokkaita. Nyt on aika ja tarve sille tekemisen meiningille, mitä meillä on ollut muun muassa kolmissa viimeisissä vaaleissa, joista kaikista saimme selkeän vaalivoiton.  Ollaan yhdessä kokoomus ja otetaan myös kevään vaaleista vaalivoitto. Nyt on aika vastuulliselle politiikalle.

Kiitän valinnastani puheenjohtajaksi jatkokaudelle, pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen. Menemme eteenpäin nöyränä, muttei nöyristellen. Kiitän jäseniä kuluneesta vuodesta ja aktiivisuudesta. Haluan vielä kiittää aktiivisia ja ahkeria paikallisyhdistyksiä, ilman teidän valtavaa panostustanne ei tässä tilanteessa oltaisi.

Näillä sanoilla haluan toivottaa teille Hyvää joulua ja onnellista sekä menestyksekästä uutta vuotta!

 

Mika Kasonen

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja