Vantaan Kokoomus

Uutiset

Luottamuspaikkaesitykset kaudelle 2021-2025

Luottamuspaikkaesitykset kaudelle 2021-2025

Vantaan Kokoomuksen kunnallisjärjestö ja valtuustoryhmä ovat päättäneet sunnuntaina 15.8.2021 esityksistä kunnallisiin ja ylikunnallisiin luottamustehtäviin valtuustokaudelle 2021-2025. Puolueiden välisestä paikkajaosta sovittiin kesäkuun lopussa valtuustosopimuksen yhteydessä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi esitetään jatkamaan kansanedustaja Sari Multalaa. Kaupunginhallituksen jäseniksi esitetään valtuutetuista Maarit Raja-Ahoa, Mika Kasosta sekä Sakari Rokkasta. Kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajaksi esitetään Lauri Kairaa ja kaupunginhallituksen konsernijaoston varapuheenjohtajaksi Sami Kanervaa.

Lautakuntien puheenjohtajiksi ja varapuheenjohtajiksi esitetään Paula Lehmuskalliota (pj, kasvatuksen ja oppimisen lautakunta), Lasse Norresta (vpj, kaupunkikulttuurilautakunta), Otso Kivimäkeä (pj, kaupunkitilalautakunta), Anssi Auraa (pj, kaupunkiympäristölautakunta) ja Anitta Orpanaa (vpj, sosiaali- ja terveyslautakunta).

Loput kokoomuksen esitykset lautakuntiin, yhtiöihin ja muihin kunnallisiin sekä ylikunnallisiin luottamustehtäviin löytyvät tästä PDF-dokumentista.

Vantaan kaupunginvaltuusto päättää nimityksistä kokouksessaan maanantaina 23.8.2021.

 

Lisätietoja (sähköposti etunimi.sukunimi@vantaa.fi): 

 

Sami Kanerva / 050-3321341

Vantaan Kokoomuksen puheenjohtaja

 

Sakari Rokkanen / 040-7625340

Vantaan Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja