• Kirjaudu

Perustiedot

Puhelin: 0408656729
Sähköposti: matti.lepisto@vantaa.fi
Kotisivu: www.mattilepisto.fi

Luottamustehtävät

Poliittiset luottamustehtävät Vantaalla ja puolueessa vuodesta 2013 alkaen.

Vantaan suun terveydenhuolto Johtokunnan jäsen (1.6.2017 - 31.5.2021)
Aviapoliksen Kokoomus ry Sihteeri (1.1.2018 - 31.12.2018)

Ympäristölautakunta, varajäsen (1.6.2017 - 31.5.2021)

* Listaus perustuu kotisivuja varten tallennettuun tietoon eikä sisällä kaikkia nykyisiä tai aiempia luottamustehtäviä.

Lisätietoja

Olen työskennellyt yli neljä vuotta eduskunnassa kansanedustajan avustajana. 

Päivätyön valtakunnan politiikassa innostaa lähtemään rakentamaan myös rakkaan kotikaupunkini Vantaan tulevaisuutta. Eduskuntatyö on opettanut, miten politiikassa asioita saa tapahtumaan.

Valtuutetun luottamustehtävät hoidan parhaani tehden. Kovissa paikoissa pidän pääni kylmänä mutta sydämeni lämpimänä. Kaikkea tekemistäni ohjaa aina vahva pyrkimys oikeudenmukaisuuteen.

Visioni tulevaisuuden Vantasta ei ole naapurikaupunkien velkainen perässähiihtäjä vaan menestyvä pääkaupunkiseudun kirittäjä. Hyvien veronmaksajien ja kasvavien yritysten kotikaupunki.

Ahkerien ja yritteliäiden ihmisten Vantaa tarjoaa laadukkaat palvelut sekä huolehtii myös vähäosaisista. Palvelut järjestetään kustannustehokkaasti ja verorahoja käytetään vastuullisesti. Hyvinvointi voi ajan mittaan perustua vain kestävällä pohjalla olevaan talouteen.

Toimiva joukkoliikenne mahdollistaa sujuvan arjen ja turvallisen matkan kouluun, töihin, asioille tai harrastuksiin. Liikkumisen on oltava sujuvaa Vantaalla niin myös omalla autolla, kävellen tai pyörällä.

Järkivihreillä päätöksillä pyritään siihen, että ympäristö jätetään tuleville sukupolville paremmassa kunnossa kuin se nyt on. 

Hyvinvoiva ja elinvoimainen Vantaa panostaa kulttuuriin ja liikuntaan. Kaikille lapsille ja nuorille turvataan mahdollisuus vähintään yhteen mieluisaan harrastukseen.